وزن سبک کامپوزیت عایق
سبکی پوشش (تقریبا 10 کیلوگرم بر متر مربع ) و عدم اعمال بار اضافی بر روی دیوار های خارجی و اسکلت ساختمان باعث گردیده تا این سیستم کامپوزیت عملکرد سازه ای بسیار مناسبی نسبت به نماهای رایج داشته باشد که کاهش وزن سازه و صرفه جویی در محاسبات سازه ای ومقاومت بالا در برابر زلزله می تواند از مزایای عملکرد سازه ای این سیستم باشد .ضمنا خطرات رایج دیگر نماها نیز در این سیستم وجود ندارد.
3)معماری زیبا کامپوزیت عایق
قابلیت اجرا بر روی انواع دیوارهای متفاوت از نظر شکل و یا مصالح و امکان ایجاد انواع حجم های تزئینی بر روی نما و همچنین تنوع در رنگ ها وطرح ها می تواند نقش های معماری زیبایی را به آسانی فراهم آورد.
4)اجرای سریع کامپوزیت عایق
صرفه جویی در زمان به علت سرعت اجرای بالا و همزمانی عایقکاری حرارتی واجرای نما موجب گردیده تا این سیستم کامپوزیت بهترین گزینه برای صنعتی سازی ساختمان باشد.
5) عمر بالا و دوام مناسب کامپوزیت عایق
رفتار ودوام مناسب در شرایط مختلف آب وهوایی و نداشتن محدودیت جغرافیایی برای اجرا ، جلو گیری از رشد قارچ وکپک ، مقاومت بسیار بالا در مقابل نشست های ساختمانی و عدم ایجاد ترک در آن ، داشتن تنفس و عدم پوسته شدن از ویژگی های این نما میباشد که سبب گردیده این نما نسبت به سایر نماهای رایج دارای عمر طولانی تری باشد.
نحوه اجرای نمای مرکب (کامپوزیت ) عایق
این سیستم دارای مزایای اقتصادی بیشماری برای مصرف کنندگان ، تولید کنندگان و اقتصاد ملی دارد .شما می توانید این عایق هارا در روف گارد ومحوطه سازی تراس لنداسکیپ مورد استفاده قرارداد .
نتیجه گیری: با توجه به مصالح و شیوه های ساختمان سازی در کشور میتوان گفت این سیستم نمای مرکب عایق میتواند خلا موجود در دو بخش اساسی ساختمانها که درحال حاضر با چالش های جدی روبرو هستند یعنی نما سازی و عایق بندی دیوار های بیرونی را به بهترین نحو وکمترین هزینه بر طرف نماید و همچنین جهت بهسازی ساختمان های موجود مورد استفاده قرار گیرد . چنانچه قصد اجرای عایق های حرارتی داشتید با توجه به رسیدن فصل گرما بهترین راه برای بهینه مصرف کردن انرژی استفاده از مرکب عایق است شما می توانید جت اجرا با شماره: 09123471574 تماس بگرید.
نظرات شما عزیزان:
|